søndag 30. desember 2007

Hjemme alene....! 29.des



Ja ikke helt da, men i natt er bare vi jentene hjemme. Kaill`n har tatt med seg litj-hunden Nemo (min) på telttur og Mads ligger over hos nabogutten. De to som er på telttur skal trene på å bli bedre venner, mens Gimli, hunden til kaill`n er igjen hjemme og er lei seg for det. Litt sutring og ekstra mye kosing på han idag. Ellers så har vi to katter som går ut og inn som de vil og for tiden er det aller aller best og sove lenge oppe i saueskinnet.

Dette med blogging har hittil vært en nattlig foreteelse , men vi får se etter hvert. Mye å sette seg inn i, og mye jeg ikke skjønner noe av. Men tar det som trening.

***Årets julekort hos oss
I dag har vi faktisk fått litt snø. 0,5 cm kanskje så det er ikke noe å skryte av. Vi som hadde så mye før jul. Ja ja bare det ikke regner. Satser ihvertfall på finvær i morgen for da skal jeg gå hjem fra fest, og selvsagt på nyttårsaften.


I dag har vi vært på juletrefest. Det er spareforeningen til min mor som arrangerer og det har de gjort i minst 30år. Før dem igjen arrangerte bestemødrene juletrefest i over 50år. Denne juletrefesten blir ikke annonsert noe sted , men alle er velkomne. Så er det gang rundt juletreet, servering, flere leker og julenisse. Veldig artig for ungene. Min mor hadde 8 av sine barnebarn der og alle de 5 oldebarna. Så det var bra oppslutning fra oss i år. Etterpå var vi på bursdag til min niese Mia som blir 5år i morgen. I morgen tidlig er det frokost hjemme hos min eldste søster Stina. Nam nam.

tirsdag 25. desember 2007

Julekvelden 24.12.07

Første gang på blog. Fikk et innfall om at dette må jeg prøve, så.... Here I go............. Nå endelig har jeg klart å sette meg ned og slappe av. Og nå er det det jo egentlig tid for sengen. Julekvelden ble feiret sammen med svigerinne og hennes familie. Vi ble 4 voksne og 5 barn (i alderen 3-8 år) rundt bordet. Middagen ble i hvertfall 15min forsinket da undertegnede var rundt om i nabolaget og lekte nisse sammen med naboen. Fullt av pakker under treet, men bare fåtall til oss voksne. Gavepapir føyk rundt øra og lego, bratz, klær, godteri fylte stua. Mads Rasmus sa at dette var den beste julekvelden han hadde hatt. Erika Nikoline ble kjempeglad for akebrettet ( selv om det ikke er noe snø ute!) Jeg er så glad for at ungene kjøpte gaver til oss, så det ihvertfall ble noen få gaver. Elsker gaver!!! For min egen del er bøker et must i jula. Derfor ble årets julegave fra svigers redningen. Hagebok. Den skal jeg lese og drømme meg litt bort mot sommeren.