fredag 21. august 2009

Hangar Loppis

For et par uker siden ble det arrangert et stort loppemarked i en stor gammel flyhangar fra krigens dager her i Stjørdal. Var der ved stengetid første dagen, men syntes da jeg fikk tak i litt forskjellig. Synes det er mye "rammel" på loppisene, men det er jo hver sin smak i dette, som andre ting.
De to første fatene har en del skår, men kan jo henge dem på veggen om ikke annet. De tre dyptallerkene var fine og brukbare også.




Et par hvite fine eggeglass ble med hjem, en kaffekopp, ei skje og et par klyper fant jeg også. Kjekt å ha.



Noen sølvpøkaler er også verdt å ta med hjem, samt en bolle, en sauskopp og en annen kopp med helletut. Masse fine greier. Artig er det i hvertfall å lete etter skatter, som er mye verdt for meg og kanskje ikkke noe verdt for andre.





God loppisjakt til alle som skal på det i helga. Endelig har jeg frihelg, men tviler på at det blir lopper å finne på meg. Fotballcup for Mads Rasmus i morgen og "Bøgdadag" i Skjelstadmark har jeg også tenkt meg på. Håper på Fiiiiinnnnt vær!!! ;D

tirsdag 18. august 2009

Retro SAS veske



Da vi reiste på ferie til Sardinia reiste vi med SAS charter og i TAx free magasinet så jeg denne fine retro SAS veska. Den ble i sin tid levert ut til alle utøvere i sommer OL i Tokyo i 1964. Som tidlegere SAS ansatt bare måtte jeg ha den. Syntes den var kjempefin og ikke minst kuuul! ;D

fredag 7. august 2009

Hjemme igjen fra Sardinia ;D



S: Sol
A: Atmosfære
R: Reise
D: Drøm
I: Italia
N: Neptuns grotte
I: Is
A: Air-condition

Så er vi hjemme igjen fra ferien på Sardinia. Hadde en topp uke der nede. Godt og varmt (heller varmt kanskje) Godt å komme hjem igjen, selv om det betyr at ferien snart er over.