fredag 29. januar 2010

Blåtimen!

På tur hjem fra jobb i dag, var "den" fine månen kommet opp over byggefeltet vårt. Jeg sprang inn, hentet kamera, overså tissetrengte hunder og løp ut igjen for å fotografere månen og det fine blå lyset. Kom ut og fant ut at objektivet var for lite, sprang inn igjen, overså på nytt tissetrengte hunder og løp ut igjen med stort nok objektiv. Fikk da tatt noen fine bilder av månen. Kaill`n kom hjem og forbarmet seg over tissetrengte hunder. Så ble det sannelig årets første skitur ( eller sesongen får man si). Og den ble også i måneskinn.








Huset vårres ;D


Ikke all julepynten er tatt ned. Litt lys i hagen er det ennå. Men det er jo sååå fint sju. ;D



Pusen ligger bare inne og sover. Godt å være inne i varmen nå når det begynner å bli kaldere igjen.Murrrrrr! Prrrrrr!

torsdag 28. januar 2010

Smykke t a Mamma ;D




Da jeg satt surfet gjennom forskjellige blogger i mellomjula, kom jeg over bloggen: http://smycketpiffa.blogspot.com/ ,som lager kjempefine smykker. Synes det er så koselig med smykker med navn og hjerter ol, så dette passet utmerket til meg. Mamma hadde bursdag i begynnelsen av januar, så jeg rakk ikke å få smykket til da. Men i går kom det. Og det var akkurat like så fint som jeg så for meg. Det står gullongan på ringen og så navnet til alle oss 5 barna på hver sitt hjerte. Skal si mamma ble glad! ;D. Var litt rørt ja. Åååå! Det e så artig når du ordner en gave som faller i smak. ;D

søndag 10. januar 2010

Tapet i fotorom/kjellerstue



Prosjektet for tiden er et stort rom i kjeller som skal bli fotostudio/kjellerstue/barnerom/kontor/gjesterom........ Nå har mann og svigerfar lagt tapet på to vegger. Kontordel malt hvit og studiovegg malt hvit. Fototapet mangler , men det tar sin tid når jeg ikke klarer å bestemme meg for bilde. På en annen vegg er det en kjempefin svart tapet som også skal taes bilde av , men for i dag blir det bare denne nye (som jeg ikke helt har vendt meg på ennå da.... )







Nå har det vært kjempekaldt her i en ukes tid. Da det krøp nedover til rundt -10 ble det jo nesten mildt! Bli godt det nå.