tirsdag 30. desember 2008

Romjul

Dagene går fort nå i romjula. Frokost her, kveldsmat der, middager og fødselsdagsselskap. Mange sene kvelder og like sene frokoster. I mårrå har vi bedt heim besteforeldre på frokost for å være sikker på å få oss opp selv til rett tid. Gikk oss en tur i dag for å lufte oss litt. ST og Gimli gikk en lang tur, mens æ, ongan og Chelsea besøkte ei gammel tante. Mads sa faktisk at det var godt å være ute å gå..... Så vi må nok få til en tur i mårrå også. Noen sa at det skulle komme en del snø her på nyttårsaften. Å det synes jeg hadde vært fint, for nå er det bare stein hard snø og is. Mye morsommere æ leike seg ute med ordentlig snø. Så vi satse på litt snø her nå. God natt og fortsatt god jul.




a

torsdag 25. desember 2008

God jul alle sammen. Da har jeg vært blogger i et år jeg også. Ikke så kjempe aktiv til tider men sånn innimellom ihvertfall.
Setter inn noen få bilder bare sånn for julestemningens skyld.
Håper alle sammen får ei fin jul.

Håper sjøl at det slutter å regne nå. Det er jo speilblank is her ute.


Mads skrev brev til nissen og hengte på døra ettersom vi ikke var hjemme julekvelden i år. Han er 7 år og søstra på 9 tror ikke på nissen, men å slippe den trua er ikke greit. Man kan jo aldri vite......
En gammel julenisse som bestemor hadde. Han er sååå fin. Den må fram sjøl om jeg begrenset bruken av nisser i år.

lørdag 13. desember 2008

Dublin tur

Bare noen bilder fra forrige helgs tur til Dublin. Reiste sammen med to vennepar av oss. Kjempetrivelig by å kose seg i. Ikke særlig juleby, men helmaks likevel. Lys i Grafton Street.

Dublin Castle by night

Ok.

Det nederste bildet er fra resepsjonen på hotellet. Det gikk i lilla og rødt. Overdådige lysekroner, svære statuer og blomsterurner. Helt gjennomført. IKKE minimalistisk.

onsdag 3. desember 2008

Årets Julekort.

Sånn ser julekortet vårt ut i år. Våre to gullunger som bare finner på farsk og tull når mora vil ta bilder. Spesielt er Mads en liten tullebukk. Men sånn er de nå bare. Syns spesielt det er arti med det tannløse smilet.....