søndag 22. mars 2009

God søndagskveld! ;

Denne fine ringen har jeg fått hjelp av svigerfar til å lage. Jeg hadde to sånne fine krus med hjerte på, men ble uheldig å knuste den ene i forrige uke. Da kom jeg på at hjertet kan jeg bruke til ring. Har sett ringer av porselen i bloggverden før. Kaill`n tok med porselensbiten til svigerfar og han pusset den for meg. Så limte vi den fast på en ring kjøpt hos Panduro. Å den ble jo såå fin. Mye finere enn jeg hadde sett for meg, for jeg trodde ikke at han svigerfar klarte å pusse den til så fint. Tusen takk.
For å feire at det holder på å bli vår, sånn innimellom ihvertfall kjøpte jeg meg en ranukel og kvite perleblomster som skal få være ute ved ytterdøra. Mulig de må inn om natta og så er det visst meldt kaldere til uka. Sammen med kattlabber/gåsunger er det jo så fint.

Kattlabber/Gåsunger kan jeg ikke få nok av for tida. Setter de ikke i vann for da blir de jo helt grønne på null tid. Nei de må være grå og myke..... Ååååååå så skjønne!!!!!!!!!

Sier GOD VÅR til alle jeg. For jeg er i sånn vårmodus nå. Dermed basta. (det har snødd her i dag, men nekter å se det!!!!!)