torsdag 29. april 2010

Årets første bryllupsfoto

Hadde årets første bryllupsfotografering i helga. Planen var utefoto, men det ble litt begge deler, fordi det ikke er særlig vårlig her i trøndelag ennå. Heldigvis var det finvær så det ble noe ute også, for det er det jeg liker best hvis jeg får bestemme. Snøen er borte, men det er kalt ennå, å ikke særlig grønt. Bare så vidt vi ser snurten av hvitveiesene ennå. Men det kunne jo faktisk ha vært vinter , eller forsåvidt grønt og varmt også. Måtte bare sette inn et lite innlegg sånn i farta så ikke min gode venninee"Sussen" blir helt sprø av meg!!! ;D Hun syns jeg har vært veldig slapp her inne i det siste. Er innpå å ser hver dag, men kjempedårlig til å sette inn noe selv.

Skal prøve å skjerpe meg, ettersom hun har blitt sååå flink til dette nå!
Blir vel noe etterarbeid på bildene i helga, for noe hagearbeid blir det lite av tror jeg. Kaldt og regn er det meldt. Ellers må det vel til litt rydding, pynting og baking for jeg skal feire bursdagen min på søndag. Og jeg blir fortsatt bare 29år!! He-he. Ønsker meg penger fordi jeg har så laaang ønskeliste. (Tror jeg får sykkelutstyr av "kaill`n" for han er sykkelinteressert og vil at jeg også skulle ha sykla litt, men er det noe romantisk da?? )

2 kommentarer:

Fru Tankefull sa...

Jippi!!!! :-)

Godt å se livstegn! Sitter her og lurer på hva bursdagsgaven din blir... Du fikk jo velge det du ville ha av smykkekolleksjonen når vi hadde fotoshoot. Hva annet kan du tenke deg da? :-)
Kos og klem og ha ei artig feiring i morrå!

Minnelita sa...

Hmmm. Du vet da alltids ka du kan finne på. Ønsker jo meg alt som du også liker!! ;D