lørdag 5. juli 2008

Sist søndag

Sen til å legge inn innlegg, men nå kommer noen bilder fra verandaen forrige søndag. Hadde sent kaill og sønn på hundeleting/fisketur og satt hjemme sammen med Vorsteheren vår Gimli og den 3-beinte katten Lilo. Dette var like før regnskura kom , men det var kjempefint å sitte ute. Gimli koste seg med et tyggenein mens Lilo sov. Godt å være en hund og katt.
"Litjbanet" mitt Nemo er fortsatt savnet. Nå på 16. døgnet. Kan ikke tro han noen gang kommer tilbake nå. Dette er hittil i mitt liv noen av det verste jeg har opplevd. Å ikke vite hvor han er , om han er levende eller død.... Kan man håpe?
Duftpelargonen min er bitteliten og kjempesøt. Den heter `Deerwood Lavender Lad`. Blomsten nedenfor er en sommerblomst som heter `Bacopa`. Kjempesøt blomst det også.

3 kommentarer:

GundaM sa...

Med alle de flotte bildene du tar legger du inn altfor få innlegg her inne!

var inne på Flicr og kikka på bildene dine der, og du for noen serier du hadde der;)
Synd jeg ikke kjente deg da vi gifta oss, da hadde mine bryllupsbilder blitt flotte og!

Tenker på dere og hunden, trist.

Minnelita sa...

Takk for rosen. Blush. Joda det hadde da vært plass for flere innlegg. Mangler mye på flickr også. Skal skjerpe mæ....

NeedfulFriends&Koboldkinder sa...

din post om nemo er tragisk. jeg haaber han kommer igen...men han har jo väret bort i mange dage. jeg kan godt forstaa hvor bekymret du er.

stakkels nemo...jeg beder for dig at han dukker op igen...har du ringet til dyrhjem i närheden. maaske nogen har fundet ham og har afleveret ham i dyrhjemmet.

hilsen anja