tirsdag 29. juli 2008

Sommerens bryllup

Hei, hei til alle dere som er innom. Her er det lenge siden noe er lagt ut. Har jo ikke tid til å sitte ved dataen. Men tenkte at det var på tide å vise noen bilder fra mitt siste brudepar. Selv om det snart er en måned. For tiden har jeg full stilling på en planteskole, men det er jo fotograf jeg er, så det er vel på sin måte å vise noe av dette også.


Dette brudeparet ble viet på en gammel setervoll som de eier. Tror faktisk at det bodde folk der til i 50årene. Det er skikkelig fint der oppe, og så spesielt da å ha bryllupet til skogs.

Selv var jeg bare med for å ta bilder av brudeparet og ungene før vielsen. Hun hadde et søskenbarn til å ta bilder under vielsen osv, så jeg ble ikke hyret til den oppgaven, men det hadde vært sååå artig å fått med seg alt. Var skikkelig kjedelig å måtte forlate dem da de kjørte innover mot vollen med hest og vogn. Ja, ja. Artig var det likevel. Det var full sol denne dagen og det var litt knapt med plass ettersom det var satt ut stoler osv, men det ble da fine bilder synes jeg.

5 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Nydelige bilder, og ungene var herlige!:)

Sussen sa...

Så herlige bilder! Bamsin ser så lykkelig ut! Koselig å se altså...
Håper alt står bra til med det nye lille nurket og at hun er snill og god.
Jeg er endelig igang med bloggen igjen. Når jeg først setter igang så går det jo i hundre og ....
Hils masse og så håper jeg vi sees snart igjen snuppa!
Kos, Sussen

Alex sa...

Du er veldig dyktig fotograf.
Koss gikk det ned Ingrid ?

Har du tid til å sy en rullegardin til meg eller ?

Klem

Sussen sa...

Nei nå må du legge ut noen nye bilder av Chelsea og fortell oss hvordan det gikk med Ingrid!!! Du kan ikke stå med rumpa i været i hagen hele tiden heller vettu... Må ikke glemme oss bloggvenner;-)
Klem, Sussen

Sussen sa...

Det ligger en award til deg på bloggen min Maggen...