tirsdag 29. juli 2008

Sommerens bryllup





Hei, hei til alle dere som er innom. Her er det lenge siden noe er lagt ut. Har jo ikke tid til å sitte ved dataen. Men tenkte at det var på tide å vise noen bilder fra mitt siste brudepar. Selv om det snart er en måned. For tiden har jeg full stilling på en planteskole, men det er jo fotograf jeg er, så det er vel på sin måte å vise noe av dette også.


Dette brudeparet ble viet på en gammel setervoll som de eier. Tror faktisk at det bodde folk der til i 50årene. Det er skikkelig fint der oppe, og så spesielt da å ha bryllupet til skogs.

Selv var jeg bare med for å ta bilder av brudeparet og ungene før vielsen. Hun hadde et søskenbarn til å ta bilder under vielsen osv, så jeg ble ikke hyret til den oppgaven, men det hadde vært sååå artig å fått med seg alt. Var skikkelig kjedelig å måtte forlate dem da de kjørte innover mot vollen med hest og vogn. Ja, ja. Artig var det likevel. Det var full sol denne dagen og det var litt knapt med plass ettersom det var satt ut stoler osv, men det ble da fine bilder synes jeg.

lørdag 5. juli 2008

Sist søndag





Sen til å legge inn innlegg, men nå kommer noen bilder fra verandaen forrige søndag. Hadde sent kaill og sønn på hundeleting/fisketur og satt hjemme sammen med Vorsteheren vår Gimli og den 3-beinte katten Lilo. Dette var like før regnskura kom , men det var kjempefint å sitte ute. Gimli koste seg med et tyggenein mens Lilo sov. Godt å være en hund og katt.
"Litjbanet" mitt Nemo er fortsatt savnet. Nå på 16. døgnet. Kan ikke tro han noen gang kommer tilbake nå. Dette er hittil i mitt liv noen av det verste jeg har opplevd. Å ikke vite hvor han er , om han er levende eller død.... Kan man håpe?
Duftpelargonen min er bitteliten og kjempesøt. Den heter `Deerwood Lavender Lad`. Blomsten nedenfor er en sommerblomst som heter `Bacopa`. Kjempesøt blomst det også.