mandag 19. januar 2009

Litt forskjellig

Primulaen er bare så fin nå på etterjulvinteren. Å det som er så bra med denne er at du kan jo plante den ut hagen til våren, for den er jo en staude. I det siste har det blåst mye her i Trøndelag. Men prøvde i alle fall å legge granbar fra juletreet rundt noen av rosene. Skal se det har blåst over til naboen i morgen. Mads var så grei å sage av alle greinene på juletreet for meg i helga. Det var en passelig oppgave å få for en gutt på 7 år. Den oppgaven var han ikke motvillig til for å si det sånn.
Her har vi Findus igjen, som bare ligger inne å later seg for tiden. For anledningen ..... i skittentøykurva.

Litt annet små snacks fra stua. Er veldig glad i sølv. Fattimannsølv og annet i sølv. Sausnebbet fant jeg på auksjon i Sverige og det firkantige er et etui for sånne små fyrstikkesker som man hadde før i tiden. Ikke enkelt å finne nå for tida, men jeg har noen fra min barndom da jeg samlet på , deriblant.... fyrstikkesker.

Bamsene har jeg en del av. De har også vært et samleobjekt. Spesielt da Erika var lita. Så jeg har en del av dem i alskens størrelser.


Beklager at innleggene blir litt rotete. Skjønner ikke helt det her. Skulle hatt et kurs tru æ...................... ;D2 kommentarer:

Sussen sa...

Så mye koselig å lese på bloggen din for tida Snuppa!
Fine bilder også. Ser ut til at både to- og firbeinte har det bra?
Skal prøve å komme tilbake snart, men de ter litt som foregår så det kan ta litt tid...
Hils gjengen!
Klemmer, Sus

GundaM sa...

Du for noen vakre bilder, og ja.Tar deg gjerne i et kurs jeg!

Bare gå dæ entur du eller ejg går emg entur ;0)

Ha en fin fredag!