torsdag 29. januar 2009

Vår rydding
Vi har begynt å rydde i kjelleren. Der er det et stort uinnredet rom som vi skal gjøre noe med. Det skal bli: Studio, lekerom, arbeidsrom, biblotek, tvrom for barna m.m. Om vi får plass til alt dette er usikkert, men noe er vi ihvertfall i gang. I dette rommet har jeg oppbevart pelargoniene mine for vinteren. Men i det samme rommet har kaill`n hatt ei skinke t salting. Dvs at vinduene har stått på gløtt, så det ble nok for kaldt dernede. Dårlig miljø for plantene, så da jeg sjekka dem i går var det bare 4stk i live!! 4 av kanskje 25-30 forskjellige!!!! :( Ja, ja får kjøpe meg nye stiklinger da.
Mads var hjemme fra skolen i dag. Kasta opp i natt. Og gutter på 7 år har masse små lego-biter på gulvet. Ganske arbeidsomt oppdrag for mor midt i natta. I natt har jeg plassert han hos oss, med bøtta i umiddelbar nærhet. Skjønner ikke hvorfor de alltid skal spy midt i natta!!!!! Findus synes det er heltopp at vi var hjemme idag, for da kan han kose seg inne HELE dagen. Her er han midt i trappa med oversikt både opp og nedover i huset.

Satser på å sove uten avbrytelser i natt. Håper alle sammen får ei god natts søvn. Hei då.....

4 kommentarer:

Annfrid sa...

Du tar sååå fine bilder, An-Magritt!
Klem fra Annfrid

GundaM sa...

Huf da, det er sykdom her og men oppkastrunden var det bare storebror som hadde. Min mann dro netopp pøå jobb, med feber..HUttitu,

kan gjerne hnjelpe deg med bloggen om det er noe;)Og så fint det skjer neo der nede da!!!

Klem fra lia

Hem och Lycka sa...

Vad synd med sticklingarna men sånt som händer.. Spännande med projektet för källaren!

kram

Linda sa...

Så herlig blogg du har og så nydelige gullonga! I tillegg fikk jeg helt vondt inni meg av det du hadde skrevet til hunden din på siden her.. Har en hund selv på to år, og blir helt sentimental jeg da..