søndag 30. desember 2007

Hjemme alene....! 29.desJa ikke helt da, men i natt er bare vi jentene hjemme. Kaill`n har tatt med seg litj-hunden Nemo (min) på telttur og Mads ligger over hos nabogutten. De to som er på telttur skal trene på å bli bedre venner, mens Gimli, hunden til kaill`n er igjen hjemme og er lei seg for det. Litt sutring og ekstra mye kosing på han idag. Ellers så har vi to katter som går ut og inn som de vil og for tiden er det aller aller best og sove lenge oppe i saueskinnet.

Dette med blogging har hittil vært en nattlig foreteelse , men vi får se etter hvert. Mye å sette seg inn i, og mye jeg ikke skjønner noe av. Men tar det som trening.

***Årets julekort hos oss
I dag har vi faktisk fått litt snø. 0,5 cm kanskje så det er ikke noe å skryte av. Vi som hadde så mye før jul. Ja ja bare det ikke regner. Satser ihvertfall på finvær i morgen for da skal jeg gå hjem fra fest, og selvsagt på nyttårsaften.


I dag har vi vært på juletrefest. Det er spareforeningen til min mor som arrangerer og det har de gjort i minst 30år. Før dem igjen arrangerte bestemødrene juletrefest i over 50år. Denne juletrefesten blir ikke annonsert noe sted , men alle er velkomne. Så er det gang rundt juletreet, servering, flere leker og julenisse. Veldig artig for ungene. Min mor hadde 8 av sine barnebarn der og alle de 5 oldebarna. Så det var bra oppslutning fra oss i år. Etterpå var vi på bursdag til min niese Mia som blir 5år i morgen. I morgen tidlig er det frokost hjemme hos min eldste søster Stina. Nam nam.

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Tenkte jeg skulle gratulere deg med blogg, datt bare over denne siden i min søking på hage..alltid kjekt med en hilsen på siden når en er ny! Anyway,dette ser ut til å bli en flott blogg!
Hilsen meg som sitter på nettet på nyttårsaften fordi jeg har hund som er redd raketter, mens mann og barn er ute med stjerneskudd....
Mvh Lisbeth

Alex sa...

Takk :)
Du er jo en blogger ....

Minnelita sa...

Ganske fersk da. Kan liksom ikke noe. Din ser jo så proff ut.