søndag 20. januar 2008

Hjemmealene dag igjen!!!


Vi må vist venne oss på dette. Nå er kaill`n og Gimli på telttur igjen. Ikke så morsomt når regnet slår på vinduet her i Skårån. Denne gangen i regnstorm, eller kanskje snøstorm der de er?.. Ja ja hver sin smak. Jeg og ongene har ihvertfall holdt oss inne idag. Bare vært en tur på butikken for å bunkre opp nok godteri.. Nå har vi sett både "Veien til Aidensfield" og "mister Bean på ferie" på Tv`n og begge ongene har fått lov til å legge seg i senga mi.

Under beina mine ligger litj-hunden Nemo og tygger på et bein og ved siden av meg sitter en bedende katt, Lilo og lurer på om det ikke er litt mat å få igjen, pliiis. Sier aldri stopp i en liten katte eller forsåvidt hundemage. Tror Lilo har lyst til å være inne i natt. På bildet ser dere hvor han sitter for å få kontakt med oss inne på stua eller kjøkkenet.

I morgen må vi finne på noe kreativt. Erika har funnet noe ull som hun har lyst til å lage noe av. Har en del fotoredigering å ta meg av, men det blir nok litt ull-arbeid også.
På tide å finne loppekassa (Håper ikke Nemo har lagt igjen noen der......)

3 kommentarer:

GundaM sa...

Hei der, så koselig da at du kom på banen! Også fine bilder du tar!
Jeg bruker bloggen for å koble av litt innimellom, selv om jeg egentlig har mere enn nok å henge fingrene i da;)
Kom gjerne innom meg igjen, både her inne og på jobben.Masse interiørdamer er blitt oppmerksomme på sjappa no, så det går unna!
Kos dere i finværet!

GundaM sa...

Bare en liten ting. Telt....? No...?At han hæler sier nå jeg.her er gutta på slalom,og jeg vasker hus...

Minnelita sa...

Ja faktisk telt ja. Fikk ikke tak i han i går fordi han var helt utenfor rekkevidde, men da æ snakka med han i dag så var han på tur heim. Soveposen var bløt tilogmed. Badekaret er reservert for han i kveld.