tirsdag 11. mars 2008

Nemo 2 år. Stor gutt!!


"Litj guten min" NEMO fyllte 2år i dag. Har nok ikke blitt voksen ennå da. Hopper og spretter hele tiden. Mye hund i en liten kropp. Det skal være sikkert. Akkurat nå ser han skikkelig lurvete ut, men skal legge ut noe bilder nå han er ferdignappet. Han er no så søt da. Go-klumpen!!Findus. Den store feiten.

Han er er altså ikke sann. Han kom flyttende hit som stor-kattunge i påska 2005. Da hadde vi allerede 2 hunder og en katt. Men det brydde han seg altså ikke om. Han lå på verandaen vår i flere dager, og til slutt måtte vi bare gi han mat da. Siden da har han altså bodd her . En av verdens fineste katter er han. Han er bare så snill og grei og avslappet til tilværelsen. Er mye ute og jakter. Leker med Nemo og den andre katten vår, Lilo. Ikke nok med det.: I tillegg til oss så flyttet han også inn til naboen. Der også er det en katt, men Findus trives der også han. Det vil si at Findus kan spise ihvertfall to steder. Kanskje det er derfor han er så "RUND"!

4 kommentarer:

Loppisliv sa...

En sån söt vovve du har...ser stolt ut på 2års dagen....hur go som helst ju....jättefina bilder...Kram Paula

Millas hem sa...

Så söt hund, och vilken stor katt!
Tuff i scarfsen!
Kram Camilla

Guldkant På Livet sa...

Findus, vilken go-gubbe! Mari.

Monica sa...

Gratulerer med dagen til Nemo! Han var jo bare helskjønn! Og vakre bilder og! :-) Også Findus da, for en herlig skapning ;-)!