torsdag 6. mars 2008

Vår? Neida ikke her neiForrige helg reiste jeg og ongene med toget til Tønsberg for å besøke venninnen min Inger Susanne:http://santelivetsuss.blogspot.com/ . I Tønsberg var det altså vår. Krokus og snøklokker blomstret og andre løkblomster spiret over alt. Sola skinte og det var bare sååå fint. På telefon med kaill`n hjemme kunne han fortelle at de hadde gått 8km i 30cm løssnø for å komme seg på hytta som han , hundene og svigerfar skulle til. Togturen hjem på mandag begynte med sol sørafor og så kom snøfokket på Dovrefjell. Hjemme i Hegra var alt alldeles nedsnødd. Alt jeg så før helga var dekket var 30cm snø. Parson Russel terrieren vår, Nemo, måtte leke kanin og hoppet opp og ned i snøen for å kunne se over den..... I dag har det imidlertid vært regn og sludd så det varer vel ikke lenge. Ja, ja det er jo såforvidt ok at snøen kommer nå. Det verste er egentlig at så fort den kommer så beynner det jo å regne. Ok å sitte inne å se litt på bloggene til dere som bor lenger sør.

Da jeg var i Tønsberg måtte jeg bare en tur innom "Tinnies Hus" og en fin liten blomsterbutikk som het "Tornerose". Ongene ble på lørdag sendt på Jungelby lekeland så vi også kunne ta oss en tur til Sandefjord. Der var det en butikk som het "Lykke" som var kjempefin. En annen het "Cordelias Hus" og var en blanding av kafè og butikk. Kjempefin den også.

Her er lille Benjamin som jeg hadde gleden av å fotografere da vi var i Tønsberg. Kjempesøt gutt ikke sant. Ikke noe problem å ta bilder av denne karen nei.Kjempefin stol ja?? Skulle ønske meg en sånn eller to.... Hint, hint alle familiemedlemmer,venner....som er innom bloggen......

Nb: Ligger ann til at jeg blir tante igjen i løpet av kvelden eller natta. Spør om jeg får sove. Er såå spent.

!!!! En stor gutt ble født sent i går kveld. Grattis til Hågen ,Maria og Lillebror!!!

3 kommentarer:

Sussen sa...

Såååå fine bildene ble! :-)
Problemene begynner når vi må sette oss ned og bestemme hvilke vi skal forstørre...
Gleder meg til å se flere.
Husk Chic Living i Tønsberg også da. Var innom i de nye lokalene for å sjekke i går. Det så kjempebra ut!
Hils unger og mann, vi savner dere allerede:-(
Takk for fantastisk fotografering Snuppa! Stor klem fra Tønsberg

Alex sa...

heia . Fine bilder som vanlig.Har en slik stol bare min er grønn !!!
God helg ;)

GundaM sa...

Jøss, for et nydelig nærbilde av babyen!
Og jada, skal holde utkikk etter en slik stol til deg sjø ;)