fredag 21. mars 2008

Pelargonier og stemor

Fant disse nydelige stemorsblomstene på Plantasjen i dag, da jeg bare måtte ha jord for å potte om Pelargoniaene mine. Sånn fin lillafarge som jeg er så glad i.
Enda en plante nærmere vår....


Etter ompottingen av Pelargoniaene satt jeg igjen med en haug med stiklinger som jeg skal prøve å rote i vann. Aner ikke hvilke sorter det er, men får vel se om jeg kjenner dem igjen til sommeren...


Ellers vil jeg bare nevne at kaill`n med hund er på telttur igjen.... At de orker. Vet det er litt kaldt til Gimli, men han har visst med egen sovepose til han. Heldigvis er det fint vær og vindstille på denne turen. Stjerneklart er det jo også i natt så det er nok fint å sitte på fjellet med et bål og en hund vil jeg tro. Håper du har det fint, så får du komme hjem i morgen til ovnsvarme, dyne og kjerring å varme seg på.
Planen for morgendagen er storstilt pølsegrilling hjemme hos foreldrene mine sammen med to av mine 3 søsken og familiene deres. Dvs. 2 oldeforeldre(mamma og pappa), meg og mine søsken/svigers (6stk), barnebarn m kaill`er (10stk), oldebarn (5stk). Satser på at vi får finvær da, så det virkelig går ann å være utendørs.
Fortsatt GOD PÅSKE til alle sammen

2 kommentarer:

Poppins sa...

Oj, så många sticklingar du har. Det blir många pelargoner!
Hoppas ni har haft det trevligt med grillningen.
Önskar dig en glad påsk!
kram

GundaM sa...

For et herlig bilde av stemora!

Tok opp mine pelargonier igår etter vinteren jeg og...har faktisk glemt de i hele høst og vinter så jeg er litt spent på om de overlever.Klippte de ned og satte de i sola da.

Dere fikk ihvertfall flott grillvær, synd det er så kaldt;)