mandag 21. april 2008

Travle dager.


På spørsmål fra min gode venninne, Sussen, om planteskolen tar knekken på blogginga mi, må jeg nok svare både ja og nei. Begynte å jobbe på en planteskole etter påske. Og der er det altså travelt nå på våren. Går rundt og plukker fram og finner busker, trær og stauder jeg ikke engang har hørt om. Ønsker meg bare så mye. Og så er det jo VÅR for svarte.... Har jo en hage hjemme også. Selv om jeg er kjempeklar eller trøtt altså, etter å ha båret busker og trær en hel dag, så klarer jeg ikke å legge meg på sofaen etter middag. Nei da er altså rett ut i hagen og sette igang med egne prosjekt. Kommer meg altså ikke ut av arbeidsklærne før ca 21-22 om kvelden. Prøver å gjøre klart et prosjekt av gangen nå. Fordelen med å jobbe på en planteskole er at jeg har lenger tid på å gå rundt å finne ut hva jeg skal ha. Kan vurdere litt lenger. Men om jeg får utbetalt lønn er uvisst, så mye som jeg ønsker meg så tidlig i sesongen. Spørs hvordan det blir når det blir varmt og ting begynner å spire og etterhvert blomstre..... Dette blir dyrt...

Noe av ønskene pr i dag er:

Magnolia (noe sååååå vakkert, spørs om de overlever i min hage)

Sommerfuglbusk ( med mørl lilla blomster)

Prydeple ( med mørk rosa blomster)

Blomsterkornell

Julerose (mørk rosa)


Kaill`n ønsker seg:

Kristorn

Kiwi

Fiken

Valnøtt-tre


Heldigvis er også han glad i hage. Yes!!! Faktisk en felles interesse.

Har siden jeg begynte der ikke åpnet en krimbok, men du skulle altså sett den stabelen med hagebøker og blad ved senga vår nå. Det er så mye å lære seg. Blandt annet latinske navn på det meste. Huff. Tar det etterhvert.

Bare så du vet det Sussen, så er jeg både frisk og ved godt mot! Men travelt er det ja. Bryllup snart å sju. E jo engasjert der å.

4 kommentarer:

GundaM sa...

Hi,hi du får ta deg igjen etter det værste kjøret på jobben er over.

Sommerfugl busk har jeg og, kjøpte en av nonnene på Tautra. Kommer med blomsst hvert år sent i september...Men ja, masse insekter trekker den til seg.

See U ;)

Sussen sa...

Godt å høre at du er i full aktivitet M! Pass på deg selv midt oppi alle planter, barn, hunder, bryllup osv osv.
Store klemmer.
Sussen

Sussen sa...

Huff a meg. Hvordan klarte jeg dette? Jeg har ødelagt trancherbordet vårt fra Ikea. Trodde det var ubehandlet, og påførte et strøk hvitbeis. Det har nå tørket i en evighet og er fortsatt like klissete. Sjekket derfor katalogen, og ja da, det er lakket fra før. Altså ødelagt. Med alle de krinkene og krokene er det ikke mulig å få bort skiten! Så nå trenger jeg ikke bare et lite trancherbord til kroken ved Morro-kjøleskapet, men en ny stor også... :-( For en dag!!!!!
Vet i allefall at en slik feil gjør jeg aldri igjen...
Sukk og klem fra meg

Emmeline sa...

Tenk så fantastisk at du klarer å karre deg ut igjen i hagen etter jobb?? Det er mer enn jeg klarer. I tillegg vet du hva de ulike buskene heter og har ideer om hva du ønsker deg, jeg sier det bare den hagen din kommer til å bli unik tilslutt. Gleder meg til å se bilder;)
I dag er det siste runde med bloggbesøk etter ettårsjubileums innlegget der mange hadde vært på besøk. Det har vært så koselig å titte innom til alle som hilste til meg den dagen, mange inspirerende og lekre blogger og din er en av disse!!! Tusen takk for hilsenen fra deg, det satte jeg stor pris på! Håper du får en fin uke og at været viser sin vårlige side:)