lørdag 16. februar 2008

Blomster til helgen.I dag var jeg vikar i en barnehage og hadde stengevakt. Sistemann var sent ute for å hente og jeg fikk spørsmål om jeg kunne ta med jenta ned til butikken, så vi møttes der. Klart det. Skal jo samme vei, og jeg vil jo hjelpe. Da vi kom dit fikk jeg denne store Hortensiaen av faren. Jeg ble helt flau. Den er jo kjempestor rosa "busk" av en hortensia . Litt av en gledelig overraskelse til helgen.
Måtte kjøpe meg noe selv også da. Fant denne kjempesøte Ranuklen da jeg var på handel. De finner man ikke ofte her, så jeg måtte bare slå til. Jeg synes ranuklene bare er sååå nydelige blomster. Dessverre har jeg ennå ikke klart å få til Ranukler i hagen selv. Er de slik som begoniane at man må ta inn røttene om høsten tro?


God helg til alle kjente og ukjente.
Tvi tvi for godvær i morgen ;D

7 kommentarer:

Dans på roser sa...

Hei du! Takk for koselig hilsen i bloggen min. Så nydelig blogg du har. Og så flink du er med bildene. Du er jo proff, og det er jo det du er, skjønner jeg. Med sølvmedaljer og greier! =) Grattis! Trivelig med en trønder til i blogglandia. =)Vi snakkes.

GundaM sa...

Så artig da, ikke hver dag en får blomster og så av en "kunde" da!

Skal holde utkikk etter flere sleder;)

Og finværet??? Aner ikke.

Alex sa...

Heia ;)
frederick trakk deg til å få gave. venter på nyheter og da skal du få !!!
Du må skrute mer av deg selv.....du er kjempegod !!! Du skal få ta nye bilder til butikken snart !!!

klem

Moderncountry sa...

Takk for koselig besøk og kommentar i bloggen!! :))

Du, så vakker din Hortensia også var! åå, de er så vakre atte :)Heldige deg da!
SÅ til underhold av blomsten.
Hortensia er egentlig en uteblomst og er veldig vanskelig å holde liv i inne, har jeg erfart. Det samme med potterose. Men den trenger masse med lys og ganske ofte vann. Men da ikke for mye vann. Bare en liten skvett, sånn annenhver dag. Det har iallefall fungert på mine. Nå håper jeg bare de holder stand til de blir varmere i været så jeg kan plante de ute. Men de siste par dagene har vi hatt frost om natten. så det jeg får vente litt til.

Håper du får en topp uke!
Klem Aina

Guldkant På Livet sa...

Å så vackra bilder du har här! Ljuvliga blomster och jag ser att du också har adopterat en liten gullig gris: ) Tack för din snälla kommentar! Mari.

Lisbeth sa...

Hortensia er så vakker... har ikke prøvd meg på ranukler men ser de selge som frø, kanskje jeg gjør et tappert forsøk til våren. Du, gratulerer med sølv, skjønner det godt for bildet er råflott, det under er kanonbra as well. Du er super flink.
Klem

Loppisliv sa...

Tack för hälsningen på min blogg...Jag håller med dig...Vita ranunkler är bara så fint...och hortensiorna också....

Vad fint du hade gjort på toaletten med stenarna ovanför handfatet...jättefint...Kram Paula