søndag 24. februar 2008

Nesten vår

Hei. I dag kom vi hjem etter 4 dager på ei hytte på fjellet. På fjellet var det mye snø, men sola skinte i dag, så det var litt påskestemning. Men hjemme var det ihvertfall vårfølelse, med juleroser og snøklokker i blomst. Herlig. Elsker å se blomster sprette opp på denne tiden av året.
Er de ikke nydelige. Disse var lurt med i ei rot med akeleier som jeg fikk av mamma. Plutselig var de bare der. Men sånn en gledelig overraskelse.


Disse spirene fant jeg også, men hva det er , er jeg ikke sikker på. Krokus eller snøklokker vil jeg tro. Ååååå jeg elsker denne årstiden.


Sånn hadde vi det på fjellet i helga. Dette er på fredag 22.feb og da snødde det. VELDIG mye. Vi var en liten tur på isen med fiskestengene og Mads fikk denne lille røya. Som smakte vidunderlig. Kjempestolt gutt også. Etter fire dager på ei jeger og fiskehytte på "Sonvatna" var det veldig godt å komme heim til dusjen og sin egen seng. Sånn interiørmessig er ei sånn hytte lite trivelig, men helt ok altså. Det er bare det at hvis vi skal låne den igjen skal jeg ha med meg en duk i det minste. Kanskje en liten vase også. Typisk dame???! Nå er ivertfall vinterferien over og i morgen er det skoledag igjen. Mon tro det er noen trøtte unger i morgen. God natt fra meg.

5 kommentarer:

Alex sa...

heisann :)

Fine bilder som alltid !!!

Kan du sy ? huska du sydd liften på butikken. Trenger hjelp til en liftgardin til ???
smiler pent !!!

Minnelita sa...

Skal den være stor den da? Den til doen på butikken var jo bitteliten. Er ikke avansert på sying altså. Veldig enkelt. Fin smil!!!;D

Lykkelene sa...

Morsomt med dei dukane... Det bildet av sønnen din med pil og bue er berre kjempeflott! Forstår godt at du fikk sølv for det:0)

Poppins sa...

Visst är våren en härlig årstid. Man följer alla små tecken med största intresse. Kul att se att ni också har så mycket som växer och gror i rabatterna.
kram

Siw sa...

Deilig å se blomster, savner våren/sommeren